Skip to main content Accessibility Feedback
COntnet posrs

Wala Lingerie & Mode en Vandevelde onthullen enorm Prima Donna billboard langs A10

Wala Lingerie & Mode en Vandevelde onthullen enorm Prima Donna billboard langs de A10

Wala Lingerie & Mode, in samenwerking met Ocean Outdoor en Vandevelde, heeft opnieuw de kracht van creativiteit en visuele impact aangetoond door een adembenemende uiting te creëren langs de A10 snelweg, in de nabijheid van afslag A5. Dit nieuwste billboard, met een indrukwekkende grootte van ongeveer 110 vierkante meter, zal voorbijgangers betoveren met de tijdloze elegantie van Prima Donna swimwear uit de ‘Celaya’ serie, in de verleidelijke kleur ‘Italian Chic’.

Het partnerschap tussen Wala Lingerie & Mode, Ocean Outdoor en Vandevelde heeft al een reputatie opgebouwd voor het creëren van opvallende en artistieke uitingen die de aandacht trekken en mensen inspireren. Deze laatste toevoeging aan het portfolio is geen uitzondering, met zijn gedurfde visuele aanwezigheid die de esthetiek van Prima Donna swimwear perfect belichaamt.

Prima Donna – Celaya – Italian Chic

Met de A10 als podium zal dit opvallende billboard niet alleen een passie voor creativiteit en design uitstralen, maar ook een gevoel van stijl en luxe oproepen bij het publiek. Voorbijgangers zullen niet kunnen weerstaan aan de verleidelijke allure van de ‘Celaya’ serie, waarbij de kleur ‘Italian Chic’ een tijdloze elegantie uitstraalt.

De samenwerking tussen Wala, Ocean Outdoor en Vandevelde benadrukt niet alleen hun vermogen om indrukwekkende visuele campagnes te creëren, maar ook hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige reclame-ervaringen die merken naar een hoger niveau tillen. Door de combinatie van creativiteit en strategie blijven ze opvallende uitingen produceren die een blijvende indruk achterlaten.

Dit nieuwste billboard langs de A10 is niet alleen een viering van de schoonheid van Prima Donna swimwear, maar ook een visuele verfijning.

A10 t.h.v. afslag A5

Als je binnenkort langs de A10 rijdt, zorg er dan voor dat je een moment neemt om deze adembenemende uiting te bewonderen en laat je betoveren door de tijdloze elegantie van Prima Donna swimwear, vastgelegd in de ‘Celaya’ serie in de verleidelijke kleur ‘Italian Chic’.