Skip to main content Accessibility Feedback

Bekijk onze merken

Badkleding Dames

“4 seizoenen badmode” – Het gehele jaar door schijnt wel ergens de zon of is er wel een zwembad waar het goed toeven is. Wala Lingerie & Mode is daarvan op de hoogte en heeft het gehele jaar door de laatste trends in badkleding voor u op voorraad. De stylistes van Wala Lingerie & Mode staan 12 maanden van het jaar voor u klaar met de meest trendy badkleding.

Badmode moet fijn zitten, er mooi uitzien en passen bij jouw stijl en lichaamsbouw. Bij Wala Lingerie & Mode in Wormerveer vind je de meest veelzijdige collectie badpakken, bikini’s, tankini’s, kaftan’s, strandjurkjes, hammandoeken, slippers, bandeau’s, omslagdoeken, zonnehoeden en vele, vele andere heerlijke, zonnige items.

Wala Lingerie & Mode is al ruim 55 jaar dé badkleding specialist van de Zaanstreek en vér daarbuiten. 12 Maanden per jaar heeft u de keuze uit een compleet aanbod van de nieuwste collectie bikini’s, badpakken, zwembroeken, loungewear en accessoires.

In álle seizoenen kunt u bij ons terecht voor topmerken en perfecte pasvormen: van kleine tot grote maten. Bij Wala vindt u de laatste trends in topkwaliteit badmode. Kom op uw gemak passen tijdens een dag heerlijk shoppen bij Wala in Wormerveer.

Inspiratie nodig? Zie de badmode voorjaar/zomer 2020.

Of u nu in de zomer of in de winter van de zon gaat genieten, bij Wala Lingerie & Mode kunt u het hele jaar terecht voor badmode.

Modieuze, stijlvolle, maar ook sportieve, badpakken, tankini’s en bikini’s, zullen u doen stralen terwijl u een duik in het water neemt, ook wanneer u een prothese draagt.

Badmode, strandkleding en accessoires voor dames koopt u sinds 1961 vertrouwd bij Wala Lingerie & Mode in Wormerveer.

  • Enorme keuze aan kleuren en stijlen
  • Alle maten
  • Uitmuntende service
  • 20 Paskamers
  • Gediplomeerde stylistes

Meer badmode zien? Zie ook onze Instagram-pagina