Skip to main content Accessibility Feedback

Bekijk onze merken

Badkleding Dames

“4 seizoenen badmode” – Het gehele jaar door schijnt wel ergens de zon of is er wel een zwembad waar het goed toeven is. Wala Lingerie & Mode is daarvan op de hoogte en heeft het gehele jaar door de laatste trends in badkleding voor u op voorraad. De stylistes van Wala Lingerie & Mode staan 12 maanden van het jaar voor u klaar met de meest trendy badkleding.

Badmode moet fijn zitten, er mooi uitzien en passen bij jouw stijl en lichaamsbouw. Bij Wala Lingerie & Mode in Wormerveer vind je de meest veelzijdige collectie badpakken, bikini’s, tankini’s, kaftan’s, strandjurkjes, hammandoeken, slippers, bandeau’s, omslagdoeken, zonnehoeden en vele, vele andere heerlijke, zonnige items.

Benieuwd naar de collectie Spring/Summer 2023? Klik hier

Wala Lingerie & Mode is al sinds 1961 dé badkleding specialist van de Zaanstreek en vér daarbuiten. 12 Maanden per jaar heeft u de keuze uit een compleet aanbod van de nieuwste collectie bikini’s, badpakken, zwembroeken, loungewear en accessoires.

In álle seizoenen kunt u bij ons terecht voor topmerken en perfecte pasvormen: van kleine tot grote maten. Bij Wala vindt u de laatste trends in topkwaliteit badmode. Kom op uw gemak passen tijdens een dag heerlijk shoppen bij Wala in Wormerveer.

Inspiratie nodig? Kom naar de winkel en bekijk de collectie welke we ingekocht hebben voor het nieuwe seizoen in ons ‘inkoopboek’!

Of u nu in de zomer of in de winter van de zon gaat genieten, bij Wala Lingerie & Mode kunt u het hele jaar terecht voor badmode.

Modieuze, stijlvolle, maar ook sportieve, badpakken, tankini’s en bikini’s, zullen u doen stralen terwijl u een duik in het water neemt, ook wanneer u een prothese draagt.

Badmode, strandkleding en accessoires voor dames koopt u sinds 1961 vertrouwd bij Wala Lingerie & Mode in Wormerveer.

  • Enorme keuze aan kleuren en stijlen
  • Alle maten
  • Uitmuntende service
  • 20 Paskamers
  • Gediplomeerde stylistes

Meer badmode zien? Zie ook onze Instagram-pagina