Skip to main content Accessibility Feedback

GESCHIEDENIS – Sinds 1961 – “Al meer dan 60 jaar – De beste lingerie- en modewinkel in de regio” – We zijn trots op onze rijke geschiedenis van prachtige lingerie- en kledingverkoop. Wala Lingerie & Mode is ervan overtuigd dat een sterk engagement voor familiewaarden, uitzonderlijke kwaliteit en enkel de beste merken, garant staat voor een duurzame relatie met onze klanten.

 

 

WALA – Sinds de oprichting levert Wala de beste pasvorm in lingerie & mode voor klanten uit Nederland en ver daarbuiten. Wala Lingerie & Mode heeft zo’n superieure reputatie dat klanten járenlang graag door de stylistes geholpen worden. Zelfs na bijvoorbeeld emigratie, wordt een bezoek aan Nederland vaak gecombineerd met een bezoek aan ‘De Wala’ in Wormerveer; zó tevreden is men over de service van Wala Lingerie & Mode.

ADVIES – Personalisatie – Personaliseer uw outfit tot in de kleinste details. Pas alles volledig aan uw smaak aan en kies voor een mooi evenwicht, zodat uw kleding aan al uw verwachtingen voldoet.
“Voor een resultaat wat u graag draagt”

WASVOORSCHRIFT – Bij Wala Lingerie & Mode zijn we ervan overtuigd dat de nazorg van uw lingerie en badkleding van cruciaal belang is. Fijne lingerie of badkleding wassen vraagt speciale aandacht. Wanneer u ons wasvoorschrift volgt, zal dat u helpen om uw lingerie en badkleding langer mooi te houden.

CADEAUBONNEN – Wala lingerie & Mode kan cadeaubonnen leveren in ieder gewenst bedrag vanaf € 7,50. De cadeaubonnen worden op luxueuze wijze ingepakt, waardoor het een genot wordt om deze cadeau te krijgen, maar ook om als cadeau te geven!

 

MAATWERK – Onze collectie en voorraad is dusdanig, dat u normaliter direct met de gewenste items in de juiste maat en kleur de winkel uitgaat. Mocht de situatie zich voordoen dat een item niet direct op voorraad is of vermaakt moet worden, wordt dit direct voor u geregeld. Na enkele dagen ligt uw bestelling volledig naar uw wens voor u klaar.

 

OMGEVING – Wala is uitstekend bereikbaar; u parkeert gratis uw auto voor de deur. Het NS-station ligt op enkele minuten wandelen, zodat reizen met het openbaar vervoer ook tot de mogelijkheden hoort. In de directe omgeving zijn een aantal noemenswaardige winkels gevestigd, zoals onder meer de kookwinkel “K’OOK!”, schoenenspeciaalzaak “Marjon Graas” en ijssalon “Hemels”. Ook de horeca is in de zaanbocht goed vertegenwoordigd, zodat u van uw bezoek aan Wala écht een compleet uitje kunt maken.

OPENINGSTIJDEN – Klik hier voor onze openingstijden en eventuele aangepaste openingstijden.