Skip to main content Accessibility Feedback

Bekijk onze merken

Lingerie

Lingerie shoppen is een plezier. Zeker als u de hulp krijgt van een professionele styliste. Deze tien begrippen vormen de kern van Wala Lingerie & Mode:

 • 1. Luxe
  Stel u voor: een persoonlijke styliste die u tijdens het lingerieshoppen intens begeleidt. Iemand die perfect weet wat er in de winkel hangt en welk model u flatteert. En dat terwijl u rustig kunt verpozen in één van de 20 (!) paskamers met een kopje koffie of thee onder handbereik. Kortom: u wordt volop in de watten gelegd…
 • 2. Maatwerk
  Elke pas-sessie begint met het nemen van uw maat. Want als het om comfort gaat, is er een wereld van verschil tussen ‘bijna goed’ en ‘perfect’. De ene styliste gaat blindelings af op haar meetlint, de andere stelt al haar vertrouwen in haar persoonlijke band met u, als terugkerende klant, maar dat u met de juiste maat de deur uit gaat, staat vast. Ook (juist!) voor sportlingerie
 • 3. Knowhow
  Nee, ‘lingeriestyliste’ is geen veredelde naam voor ‘verkoopster’. Elke styliste heeft een speciale, langdurige opleiding gevolgd om de styling onder de knie te krijgen. Ze beschikt dus over de vereiste knowhow om advies te geven.
 • 4. Body language
  Ook de snit en stijl van uw nieuwe lingerie moeten aansluiten bij uw lichaam. Elke vrouw is nu eenmaal anders. De styliste kijkt dus ook naar de unieke kenmerken van uw lichaam, terwijl ze uw maat neemt. Zo kan ze daarna nóg beter de perfect passende lingerie-set voor u uitzoeken.
 • 5. Me-time
  Tijdens een lingerie-stylingsessie draait alles voor de volle 100% om u. Wat is het fijn om even het absolute middelpunt te zijn… De lingeriestyliste heeft maar één doel voor ogen: u de winkel laten verlaten met een setje dat perfect past bij uw lichaam en levensstijl.
 • 6. 100% comfort
  In de ruime paskamer merkt u het meteen: wat voelt het comfortabel als uw lingerie perfect op maat is… Na al die jaren was u misschien vergeten wat zo’n perfect passend setje doet met uw lichaam. Het kan een echte boost zijn voor uw zelfvertrouwen!
 • 7. Onder vrouwen
  Een lingerie-stylingsessie is hét moment om uw grote en kleine frustraties uit te spreken. U wilt een iets vollere boezem? Een meer gestroomlijnd silhouet? Wees open, want de styliste zal met veel plezier op zoek gaan naar modellen die voldoen aan uw verlangens.
 • 8.Wisselwerking
  Het houdt niet op bij snit, maat en pasvorm. Uw styliste heeft ook oog voor de ‘finishing touch’. Zeg haar dus wat uw favoriete stijl en lievelingskleuren zijn, dan kan ze u op nieuwe ideeën brengen: misschien staat auberginebruin u wel veel mooier dan zwart. Of wie weet ontdekt u hoe u met een kleine boezem een sexy decolleté kunt creëren.
 • 9. Stijladvies
  Ook uw bovenkleding passeert de revue. Met welke slip valt die nieuwe linnen broek het mooist? En hoe voorkomt u dat u zich ‘te veel blootgeeft’ met die transparante blouse? Ook uw garderobevragen kan de lingeriestyliste beantwoorden, want haar kennis reikt verder dan lingerie alleen.
 • 10. Verwennerij
  U bent op zoek naar een fijn geschenk voor een vriendin, uw dochter of uw moeder? Heeft uw man misschien wat inspiratie nodig bij het zoeken naar een cadeau? Fluister hem in dat hij bij Wala altijd slaagt, of laat het begrip ‘Wala cadeaubon’ vallen. Pure verwennerij!