Skip to main content Accessibility Feedback

Bekijk onze merken

Bruidslingerie

BRUIDSLINGERIE – “Something old, something new, something borrowed, something blue”

Wanneer het gaat om de belangrijkste dag van je leven, levert Wala Lingerie & Mode een mooie bijdrage met perfect passende bruidslingerie, inclusief ‘something blue’. Vele bruidswinkels adviseren Wala gezien het overweldigende aanbod en de vakkundige ondersteuning door de ervaren stylistes.

Wala heeft voor de bruid en haar bruidsmeisjes een uitgebreid aanbod in luxe bruidslingerie en -ondergoed van onder meer de merken Passionata, Lingadore, Marie Jo, Aubade, Prima Donna, B.tempt’d en vele, vele andere in elke maat en alle kleuren.

Ook voor de bruidegom heeft Wala Lingerie & Mode een uitgebreid assortiment herenondergoed van de hipste merken; van kort tot lang, van zwart tot wit.

Bruidslingerie shoppen? Neem je trouwjurk mee (heren: neem je kostuum mee), dan kunnen de stylistes van Wala de perfecte lingerie voor de mooiste dag van je leven verzorgen.

De droomlingerie van Wala Lingerie & Mode.

Het onvergetelijke moment van een aanstaande bruid is het uitkiezen van lingerie voor onder haar trouwjapon voor de dag van haar leven. Vol emotie gaat zij op zoek naar de mooiste lingerie en creaties die deze speciaalzaak te bieden heeft.

Tussen de enorme keus en oogverblindende modellen vindt zij haar droom trouwlingerie. Speciaalzaak Wala Lingerie & Mode, welke al ruim vijfenvijftig jaar bestaat, weet ook als geen ander wat er exact allemaal bij komt kijken bij het uitzoeken van je bruidslingerie.