Skip to main content Accessibility Feedback

Bekijk onze merken

Care protheses

CARE – “Vakkundig advies” – In alle rust en in een ruime en goed geoutilleerde care paskamer kunt samen met één van de gediplomeerde en vakbekwame adviseuses de perfect passende prothese en desgewenst (bij-)passende lingerie, sportBH of badkleding uitzoeken. Ook de administratieve afhandeling met uw zorgverzekeraar wordt voor u door Wala Lingerie & Mode verzorgd. Hierdoor ontzorgt Wala Lingerie & Mode voor u, wat zorgt voor een zorgeloos en zeker gevoel, in welke situatie dan ook.

In Nederland krijgen jaarlijks ruim 14.000 vrouwen te maken met borstkanker. Er komt veel op je af als je de diagnose borstkanker krijgt. Wij van Wala Lingerie & Mode begrijpen waar vrouwen mee te maken krijgen en hebben de ervaring en het vakmanschap om hierin te begeleiden. Met onze collectie protheselingerie en -badmode, alsmede de grote voorraad siliconenborstprothesen bieden wij graag die extra ondersteuning die nodig is om weer in het ritme van alledag te komen.

Alle protheselingerie en borstprothesen worden geleverd door gespecialiseerde toeleveranciers. Dat biedt de zekerheid dat alle artikelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Welke prothesebeha of siliconenprothese het meest geschikt is voor u, hangt af van de persoonlijke behoefte. Een afspraak maken is niet nodig; er is altijd een gecertificeerde styliste aanwezig.

De uitgebreide collectie prothese badkleding van Wala Lingerie & Mode is mooi gevormd en van zeer goede kwaliteit. Door de járenlange ervaring van onze stylistes, is niet te zien dat u een prothese draagt; wij garanderen u dat u zelfverzekerd en zorgeloos kunt zwemmen en zonnebaden.

Of u nu geniet van een exotische vakantie of een sportief bezoekje brengt aan het lokale zwembad, de stijlvolle en modieuze badmode zal niemand ontgaan. Comfort en geborgenheid staan zoals steeds centraal bij Wala Lingerie & Mode. Al onze badpakken en bikini’s combineren weldoordachte pasvormen en high-tech materialen in de nieuwste trendvolle kleuren met speciale functies zoals bilaterale hoesjes of ingebouwde beha’s om uw prothese stevig op haar plaats te houden.

Voor informatie m.b.t. eventuele klachten, klik hier.