Skip to main content Accessibility Feedback

Wala Lingerie & Mode en Vandevelde onthullen enorm Prima Donna billboard langs A10

Wala Lingerie & Mode en Vandevelde onthullen enorm Prima Donna billboard langs de A10

Wala Lingerie & Mode, in samenwerking met Ocean Outdoor en Vandevelde, heeft opnieuw de kracht van creativiteit en visuele impact aangetoond door een adembenemende uiting te creëren langs de A10 snelweg, in de nabijheid van afslag A5. Dit nieuwste billboard, met een indrukwekkende grootte van ongeveer 110 vierkante meter, zal voorbijgangers betoveren met de tijdloze elegantie van Prima Donna swimwear uit de ‘Celaya’ serie, in de verleidelijke kleur ‘Italian Chic’.

Het partnerschap tussen Wala Lingerie & Mode, Ocean Outdoor en Vandevelde heeft al een reputatie opgebouwd voor het creëren van opvallende en artistieke uitingen die de aandacht trekken en mensen inspireren. Deze laatste toevoeging aan het portfolio is geen uitzondering, met zijn gedurfde visuele aanwezigheid die de esthetiek van Prima Donna swimwear perfect belichaamt.

Prima Donna – Celaya – Italian Chic

Met de A10 als podium zal dit opvallende billboard niet alleen een passie voor creativiteit en design uitstralen, maar ook een gevoel van stijl en luxe oproepen bij het publiek. Voorbijgangers zullen niet kunnen weerstaan aan de verleidelijke allure van de ‘Celaya’ serie, waarbij de kleur ‘Italian Chic’ een tijdloze elegantie uitstraalt.

De samenwerking tussen Wala, Ocean Outdoor en Vandevelde benadrukt niet alleen hun vermogen om indrukwekkende visuele campagnes te creëren, maar ook hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige reclame-ervaringen die merken naar een hoger niveau tillen. Door de combinatie van creativiteit en strategie blijven ze opvallende uitingen produceren die een blijvende indruk achterlaten.

Dit nieuwste billboard langs de A10 is niet alleen een viering van de schoonheid van Prima Donna swimwear, maar ook een visuele verfijning.

A10 t.h.v. afslag A5

Als je binnenkort langs de A10 rijdt, zorg er dan voor dat je een moment neemt om deze adembenemende uiting te bewonderen en laat je betoveren door de tijdloze elegantie van Prima Donna swimwear, vastgelegd in de ‘Celaya’ serie in de verleidelijke kleur ‘Italian Chic’.

De collectie lingerie en Badmode zomer 2024

Laat de zomer maar komen!

Welkom bij onze sprankelende oase van stijl en comfort, waar de collectie badmode en lingerie voor het seizoen zomer 2024 in volle glorie schittert! Van de zonovergoten stranden tot de sfeervolle zwembaden, we zijn er trots op om je een uitgebreide selectie te presenteren die zowel je zomerse avonturen als je intieme momenten omarmt.

Héél veel merken lingerie en badmode

Stap binnen en laat je betoveren door de verleidelijke mix van elegantie en flair die onze collectie belichaamt. Met pronkstukken van gerenommeerde merken zoals Prima Donna en Cyell, ben je verzekerd van tijdloze ontwerpen en hoogwaardige materialen die je figuur flatteren en je zelfvertrouwen laten stralen.

Of je nu op zoek bent naar een flirterige bikini om te pronken op het strand of een chique badpak voor een ontspannen dag aan het zwembad, onze collectie biedt voor elk wat wils. En voor die speciale momenten van zelfverwennerij en intimiteit hebben we een prachtige selectie lingerie van Wacoal die zowel comfortabel als verleidelijk is.

Onze winkel is gevuld met een breed scala aan merken en stijlen, zodat je naar hartenlust kunt passen en kiezen wat het beste bij jou past. Onze ervaren en vriendelijke medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte pasvorm en stijl die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Kom langs op Zaanweg 96-97 in Wormerveer

Dus waar wacht je nog op? Kom langs en laat je onderdompelen in de luxe en veelzijdigheid van onze zomercollectie badmode en lingerie voor 2024. Of je nu op zoek bent naar een vleugje glamour aan het zwembad of een dosis verfijning in de slaapkamer, wij hebben alles wat je nodig hebt om stralend en zelfverzekerd de zomer in te gaan. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te helpen bij het ontdekken van de perfecte stijl voor jou.

Koningsdag 2024

Koningsdag 2024

Wala Lingerie & Mode

Zaterdag 27 april 2024 – GESLOTEN

Op zaterdag 27 april 2024 zal onze winkel gesloten zijn in verband met Koningsdag. Deze nationale feestdag wordt door ons team met veel enthousiasme gevierd en we hopen dat u ook kunt genieten van deze feestelijke dag.

Stylingadvies

We willen u graag informeren dat onze stylisten vanaf maandagmiddag 29 april aanstaande weer volledig tot uw beschikking staan.

Onze stylisten staan bekend om hun uitstekende service en expertise op het gebied van lingerie, mode en styling. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe outfit voor een speciale gelegenheid, of gewoon wat inspiratie wilt opdoen voor uw garderobe, onze stylistes helpen u graag bij het vinden van de perfecte look.

Welkom

Wij nodigen u van harte uit om onze winkel te bezoeken en te ontdekken wat onze stylistes voor u kunnen betekenen. Of u nu een nieuwe garderobe wilt samenstellen, een specifieke outfit zoekt of gewoon wat tips wilt ontvangen over hoe u uw huidige kledingstukken kunt combineren, onze stylistes helpen u graag.

We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze winkel en wensen u alvast een fijne Koningsdag toe!

Wala Lingerie & Mode wint de Prima Donna Award 2017

Wala Lingerie & Mode wint Prima Donna Award 2o17

“Prima Donna Lingerie Styling zaak met excellente paskamerservice”

De Prima Donna Award 2017 is op zaterdagavond 23 september 2017 uitgereikt in het prestigieuze hotel Sofitel Paris Le Faubourg. Wala Lingerie & Mode was aanwezig bij deze uitreiking, tezamen met 19 andere genomineerde Lingerie Styling Specialisten uit Frankrijk, België, Duitsland en Nederland.

De wedstrijd “PrimaDonna Award” is een wedstrijd welke wordt georganiseerd door de invloedrijke, Belgische lingeriefabrikant Van de Velde NV. Naast het merk Prima Donna, is Van de Velde producent van de lingeriemerken Marie Jo, Twist, L’Aventure en Andres Sarda.

Gedurende een enerverende Gala-avond in het ‘Blossom’ restaurant van dit 5-sterren hotel, is deze prijs, welke 1 maal per 2 jaar toegekend wordt, aan Annemiek en Carolien van Wala Lingerie & Mode uitgereikt. Als winnaar van deze award mag Wala Lingerie & Mode zich 2 jaar lang “Nationale winnaar Prima Donna Award 2017” en “Prima Donna Lingerie Styling zaak met excellente paskamerservice” noemen.

“Het is de kroon op onze klantbenadering”

De eerste reactie van Annemiek en Carolien na de toekenning van de award:

Wij zijn heel erg blij met deze Prima Donna Award; het is een erkenning van de kwaliteit van onze service en de sterke band die we met onze klanten opgebouwd hebben. Klanten weten dat ze bij Wala Lingerie & Mode telkens weer kunnen rekenen op die unieke persoonlijke service die bij de aankoop van lingerie zo belangrijk is. Als genomineerde Lingerie Styling speciaalzaak hadden we dus eigenlijk al een beetje gewonnen. Het daadwerkelijk winnen van de Prima Donna Award bij onze eerste deelname is natuurlijk geweldig! Het is de kroon op onze klantbenadering, zoals we dat sinds 1961 doen. We willen dan ook onze klanten bedanken voor hun blijvende interesse in onze winkel en natuurlijk voor het feit dat ze massaal voor ons gestemd hebben. Dankzij ons verkoopteam en onze trouwe klanten hebben wij dit kunnen bereiken; super!”. (Zie ook het persbericht).

Mede dankzij de enorme hoeveelheid stemmen op Wala Lingerie & Mode, welke zowel in de winkel als online zijn uitgebracht door klanten van Wala Lingerie & Mode, is de Prima Donna Award 2017 aan Wala toegekend. Om de klanten te bedanken voor de door hen uitgebrachte stem, ontvangt iedere klant een prachtige shawl naar keuze bij zijn of haar aankoop (zolang de voorraad strekt).