Skip to main content Accessibility Feedback

Ibiza aan de Zaan 2 Juni 2018

Braderie in de Zaanbocht – “Ibiza aan de Zaan”

Zaterdag 2 juni 2018 09:00 – 17:00

De traditionele voorjaars braderie aan de Zaanweg in Wormerveer wordt ditmaal onder de naam ‘Ibiza aan de Zaan’ georganiseerd.

Wala Lingerie & Mode heeft deze zaterdag 2 juni 2018 van 09:00 tot 17:00 zoals gebruikelijk weer geweldige knalkoopjes, maar ook natuurlijk ook de laatste mode, badmode en lingerie.

Op de kramen kunt u – zoals u van Wala Lingerie & Mode gewend bent – allerlei superkoopjes aantreffen. Denk daarbij aan zeer scherp geprijsde dameskleding (van onder andere Soaked in Luxury, Ichi, Saint Tropez, Catwalk Junkie en vele andere leuke merken) en lingerie en herenondergoed en -swimwear.

Vanaf 09:00 kunt u uw keuze gaan maken uit het overweldigende aanbod.

Op de Zaanweg worden deze dag een groot aantal kramen met allerlei aanbod verwacht; ook zullen er foodtrucks aanwezig zijn en worden er diverse optredens gegeven.

Overigens treft u in onze winkel de laatste collecties badmode, lingerie en damesmode aan; u zult zich verbazen over het aanbod blouses, tops, truitjes, broeken, jurken, rokken, jassen, maar natuurlijk ook over de geweldige nieuwe series en kleuren lingerie, nachtmode en homewear.

Al met al een goede reden om op zaterdag 2 juni 2018 tussen 09:00 en 17:00 in de Zaanbocht in Wormerveer langs te komen!

€10,- op Passionata BH’s bij Wala Lingerie & Mode

Kortings-actie!

€10,- korting op Passionata BH’s

Actie geldig van 28 april t/m 12 mei 2018

Het voorjaar is met Passionata nu toch echt doorgebroken en iedereen heeft al heerlijk kunnen kennismaken met de zomerse temperaturen en langere avonden.

Ter verhoging van de feestvreugde, geeft Wala Lingerie & Mode maar liefst € 10,- korting op iedere Passionata BH.

De actieperiode loopt van 28 april t/m 12 mei 2018.

Brooklyn serie

Bewezen topserie van Passionata in diverse kleuren

De Brooklyn BH’s zorgen voor een sexy decolleté en de nodige steun in cupmaten B t/m G.

De Brooklyn is dit seizoen in een nieuwe, tijdelijke kleur beschikbaar: Kaki.

Freedom serie

Nieuw in de collectie: de Freedom-serie.

Het betreft een zogenaamde invisible serie, welke totaal onzichtbaar is onder kleding, maar welke toch een moderne en aantrekkelijke look heeft.

De schouderbandjes kunnen op verschillende manieren gedragen worden, zodat deze BH onder elk type kledingstuk gedragen kan worden.

Beachlife Event bij Wala Lingerie & Mode

BEACHLIFE Swimwear Event

13 en 14 April 2018 Beachlife Event

Wala Lingerie & Mode in Wormerveer

Gedurende het BEACHLIFE Swimwear Event op 13 en 14 April 2018 bij Wala Lingerie & Mode zetten wij dit populaire badmodemerk extra in de schijnwerpers. De zéér uitgebreide collectie badmode is deze dagen extra aantrekkelijk, want bij aankoop van Beachlife swimwear ter waarde van € 100,- ontvangt u GRATIS de absolute must-have voor de zomer: een opblaas-flamingo (winkelwaarde € 29,95).

Deze actie is uitsluitend geldig op deze dagen (13 en 14 april 2018) en – vanzelfsprekend – zolang de voorraad flamingo’s strekt.

Maak kans op 1 van de 4(!) gratis sets badmode

Wala Lingerie & Mode stelt in samenwerking met Beachlife maar liefst 4 sets badmode beschikbaar.

Tijdens het 2-daags Event op 13 en 14 April 2018 bij Wala Lingerie & Mode maakt u kans op 1 van de 4 GRATIS sets swimwear.

Om in aanmerking te komen voor één van deze sets badmode, komt u op 13 of 14 april 2018 gezellig winkelen bij Wala Lingerie & Mode aan de Zaanbocht in Wormerveer. Bij het afrekenen van uw aankoop lingerie, badmode en/of kleding kunt u een lot invullen. Uit alle loten worden 4 winnaressen getrokken welke een gratis set badmode van dit trendy badmodemerk mogen komen uitzoeken.

Beachlife staat bekend om haar mix and match swimwear collectie met een goede pasvorm in cupmaten voor verschillende type figuren.

Ook op Facebook maakt u (extra) kans op een gratis set badmode

Ook op onze Facebookpagina verloot Wala Lingerie & Mode een set swimwear!

Voor de volgers van Wala Lingerie & Mode op Facebook is een ‘Like & Share’ actie opgestart, dus bezoek onze Facebookpagina en Like & Share het bericht (openbaar) over Beachlife! De actie op Facebook eindigt op zondag 15 April 2018 om 23:59. De winnaar van de actie op Facebook wordt kort daarna bekend gemaakt.

Glamourday 2018 Marlies Dekkers

“Glamour day”

20% korting op Marlies Dekkers tijdens de Glamourday

Lingerie en badmode

Tijdens de “National Glamourday” op 7 april 2018 ontvangt u bij Wala 20% korting op de lingerie en badmode van Marlies Dekkers*.

Deze korting is uitsluitend geldig op deze dag (zaterdag 7 april 2018). Bent u een fan van Marlies Dekkers of bent u nieuwsgierig naar dit prachtige merk? Dan is dit een uitgelezen gelegenheid om met dit merk kennis te maken of een nieuwe set lingerie of badmode aan te kopen!

Over Marlies Dekkers

Marlies Dekkers (Elisabeth Maria Johanna Dekkers, geboren in Oosterhout op 29 november 1965) is een beroemde, Nederlandse modeontwerper. Ze heeft internationaal succes geboekt met haar lingerielijnen.

Marlies Dekkers heeft als pionier van de trend ‘innerwear as outerwear’ haar veelzijdigheid bewezen. Zowel in Nederland als in het buitenland worden haar designs als trendsettend, innovatief en baanbrekend beschouwd. Marlies Dekkers heeft de wereld van lingerie voorgoed veranderd met haar inspirerende designs en persoonlijke benadering. Al haar ontwerpen zijn geïnspireerd op haar eigen visie op het leven. Het is haar doel vrouwen meer zelfvertrouwen te geven.

(* uitgezonderd de couture-lijn)