Skip to main content Accessibility Feedback

Premium Retailer Prize 2019

Salon International de la Lingerie

Premium Retailer Prize 2019

Salon International de la Lingerie

Parijs, 7 juli 2019

Wala Lingerie & Mode is trots op het feit dat het is onderscheiden met de ‘Premium Retailer Prize’, welke op 7 juli 2019 is uitgereikt op de ‘Salon International de la Lingerie’ in Parijs.

De award wordt door een panel van verschillende toonaangevende leveranciers in de lingerie- en badmodebranche toegekend aan de mooiste lingerie- en badmodewinkels in Europa.

Tijdens de officiële ceremonie op de catwalk van de wereldberoemde lingerie- en badmodebeurs in Parijs, werden de toewijding, de expertise en de ongeëvenaarde kennis van Wala Lingerie & Mode geroemd, welke voor een unieke winkelervaring voor de klanten van Wala Lingerie & Mode zorgdragen.

Onder grote belangstelling van vele vertegenwoordigers vanuit de lingerie- en badmodebranche, journalisten, deskundigen en andere genomineerde winkels, is de award onder andere aan Wala Lingerie & Mode uitgereikt.

Wala Lingerie & Mode is vereerd met de erkenning door branchegenoten, waardoor deze award – welke voor de eerste keer is uitgereikt – is toegewezen aan Wala Lingerie & Mode.

Meer over Wala Lingerie & Mode

Prima Donna swimwear 2019

Prima Donna

Swimwear 2019

Primadonna Swimwear shop je bij Wala!

Net als Marie Jo, heeft ook Prima Donna inmiddels de eerste series badmode voor 2019 uitgeleverd. De afgebeelde, gloednieuwe serie, Road Trip genaamd, heeft de befaamde kwaliteit en pasvorm zoals van Prima Donna te verwachten was.

Bij het zien van deze badmodelijn wordt direct het zomergevoel opgewekt.

Bikini’s, badpakken, kaftans, tankini’s…

Wala Lingerie & Mode heeft het allemaal in huis

In het najaar is er niets leukers dan de nieuwste badmode shoppen. Wala Lingerie & Mode staat bekend om de omvangrijke collectie lingerie, maar ook de collectie badmode is in de regio Zaanstreek/Waterland een van de grootste.

Lees onze nieuwsbrief voor alle nieuwtjes over lingerie, badmode, kleding, nachtmode, etc., etc.

De nieuwsbrief van Wala Lingerie & Mode wordt regelmatig verstuurd en bevalt altijd de mooiste berichten over nieuwe leveringen, acties en andere leuke evenementen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier.

Marie Jo Swimwear 2019

PRIMEUR Marie Jo Swimwear 2019

Mariejo swimwear Spring/Summer

Marie Jo Swim – Ornella – PRIMEUR

De nieuwe Mariejo swimwear collectie voert je mee naar de Italiaanse Rivièra. Mondaine badplaatsen, à la Portofino in de seventies, inspireerden de designers van Marie Jo. De ontwerpen zijn cruise-proof, onversneden elegant en een tikje chic.

Filmdiva’s, waaronder Claudia Cardinale en Monica Belluci, intrigeren en inspireren. De namen van de 2019 swim collectie zijn een ode aan deze leading ladies. Sterke vrouwen die vertrouwen op hun instinct. 100% Marie Jo.

Zo is deze serie vernoemd naar de Italiaanse actrice Ornella Muti.

Deze serie van Marie Jo Swim is nú nieuw binnen bij Wala Lingerie & Mode. Kom jezelf heerlijk verwennen met de nieuwste badmode aan de Zaanweg 96-97 in Wormerveer; onze stylistes staan voor je klaar!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

Black Friday Sale 2018

BLACK FRIDAY SALE 2018

Kortingen tot meer dan 50%!

Donderdag 22 t/m zaterdag 24 November 2018

Ook bij Wala Lingerie & Mode kunt u rekenen op waanzinnige Black Friday aanbiedingen; lingerie, kleding, nacht- & homewear en herenondergoed: van donderdag 22 t/m zaterdag 24 november 2018 vindt u het bij Wala Lingerie & Mode aan de Zaanweg 96-97 in Wormerveer.

Kortingen oplopend tot meer dan 50% op geselecteerde items: DIT MAG U NIET MISSEN!

Lees alle details hier.

Openingstijden:

  • Donderdag 22 November 2018: 09:00 – 21:00
  • Vrijdag 23 November 2018: 09:00 – 18:00
  • Zaterdag 24 November 2018: 09:00 – 17:00

Dus niet 1, maar 3 dagen BLACK FRIDAY SALE bij Wala Lingerie & Mode