Skip to main content Accessibility Feedback

SARDA bij Wala Lingerie & Mode

Wala Lingerie & Mode introduceert SARDA

Wala Lingerie & Mode verwelkomt een iconisch merk: SARDA

We hebben fantastisch nieuws voor alle liefhebbers van luxe lingerie! Wala Lingerie & Mode breidt het assortiment uit met een wereldberoemd merk: SARDA (voorheen Andres Sarda).

Sinds 1962 zet ANDRES SARDA de toon in de wereld van luxe lingerie en badmode. Geïnspireerd door de levendige en vooruitstrevende sfeer van Barcelona creëert het merk collecties die zowel verfijnd als vernieuwend zijn. De perfecte combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne ontwerpen resulteert in lingerie en badmode met een unieke identiteit.

Voor de moderne vrouw

SARDA is ontworpen voor de veeleisende, zelfstandige vrouw die oog heeft voor detail en kwaliteit. De collecties zijn een ode aan sensualiteit, innovatie en een gedurfd kleurenpalet. Wanneer je op zoek bent naar verfijnde lingerie voor een speciale gelegenheid; bij SARDA vind je gegarandeerd iets dat bij je past.

Ontdek de collectie

Benieuwd naar onze prachtige collectie van SARDA? Bezoek onze winkel en laat je inspireren door de nieuwste ontwerpen. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte pasvorm.

Enkele tips:

  • Lees onze nieuwsbrief. Je ontvangt het laatste nieuws als eerste in je mailbox. Schrijf mij in.
  • Volg ons op social media. We houden je op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties. Facebook & Instagram.

We hopen je binnenkort te zien in onze winkel!

Wala Lingerie & Mode

Zaanweg 96 – 97 Wormerveer

Lees onze openingstijden onderaan de homepage.

NUKUS bij Wala Lingerie & Mode

Wala Lingerie & Mode introduceert NUKUS

Wala Lingerie & Mode is trots om de introductie aan te kondigen van NUKUS, een Nederlands damesmodemerk. NUKUS staat voor tijdloze items gemaakt van luxe stoffen, perfect voor de moderne vrouw.

Elegante basics met een twist

De NUKUS-collectie kenmerkt zich door elegante basics met een eigentijdse twist. De ontwerpen zijn vrouwelijk en flatterend, en gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Italiaanse wol en Portugese stoffen. De kledingstukken zijn perfect te combineren en vormen een uitstekende basis voor een modieuze garderobe.

Duurzaamheid en eerlijke productie

NUKUS besteedt veel aandacht aan duurzaamheid en eerlijke productie. De collecties worden geproduceerd in gecertificeerde fabrieken die werken met respect voor mens en milieu.

NUKUS bij Wala Lingerie & Mode

Wala Lingerie & Mode is een gevestigde naam in Wormerveer en omstreken. De winkel staat bekend om haar uitgebreide collectie lingerie, badmode en nachtmode van topmerken. Met de introductie van NUKUS breidt Wala haar assortiment damesmode uit met een eigentijds en hoogwaardig merk.

Kom NUKUS ontdekken!

We nodigen u van harte uit om de NUKUS-collectie te komen ontdekken in onze winkel in Wormerveer. Onze ervaren specialistes staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte items voor uw garderobe.

Over NUKUS

NUKUS is een Nederlands damesmodemerk dat in 2017 is opgericht door Nick Vervoort. Het merk staat voor tijdloze items gemaakt van luxe stoffen, perfect voor de moderne vrouw. NUKUS besteedt veel aandacht aan duurzaamheid en eerlijke productie.

Enkele tips:

  • Lees onze nieuwsbrief. U ontvangt het laatste nieuws als eerste in uw mailbox. Schrijf mij in.
  • Volg ons op social media. We houden u op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties. Facebook & Instagram.

We hopen u binnenkort te zien in onze winkel!

Wala Lingerie & Mode

Zaanweg 96 – 97 Wormerveer

Lees onze openingstijden onderaan de homepage.

Uitverkoop bij Wala Lingerie & Mode

Uitverkoop is begonnen!

Profiteer nu van enorme kortingen op lingerie, damesmode, badmode, homewear en meer!

De langverwachte uitverkoop bij Wala Wormerveer is eindelijk begonnen! Vanaf dinsdag 2 juli 2024 kunt u profiteren van aanbiedingen op een breed scala aan producten uit de voorjaars- en zomercollectie in onze winkel. Dit is de perfecte kans om die items te scoren die u al lang wilde hebben, zonder uw portemonnee te belasten.

Wat kunt u verwachten?

In onze winkel vindt u prachtige lingerie, dameskleding, badmode en homewear met interessante kortingen. Denk daarbij aan merken als Prima Donna, Marie Jo, Seafolly, Beachlife, By-Bar, Freequent en héél veel andere merken.

Kom langs en profiteer!

We nodigen u van harte uit om onze winkel te bezoeken aan de Zaanweg 96-97 in Wormerveer. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte lingerie, badmode, kledingstukken of accessoires. Mis deze kans niet om te besparen op uw favoriete items!

Enkele tips:

  • Wees er snel bij! De populairste items gaan vaak snel, dus kom op tijd naar de winkel om teleurstelling te voorkomen.
  • Lees onze nieuwsbrief. U ontvangt het laatste nieuws als eerste in uw mailbox. Schrijf mij in.
  • Volg ons op social media. We houden u op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties. Facebook & Instagram.

We hopen u te zien tijdens de uitverkoop!

Wala Lingerie & Mode

Zaanweg 96 – 97 Wormerveer

Lees onze openingstijden onderaan de homepage.

Foodfestival aan de Zaan – 12 juli 2024

Foodfestival aan de Zaan op 12 juli 2024!

Wormerveer, 12 juli 2024 – Zet alvast 12 juli 2024 in je agenda, want dan barst het weer los in de Zaanbocht! Het Foodfestival aan de Zaan, het grootste openluchtrestaurant van de Zaanstreek, strijkt neer op de kade in de Zaanbocht in Wormerveer. Met circa 80 foodtrucks, live muziek en kindervertier belooft het een bruisende dag te worden voor jong en oud.

Lekker eten voor ieder wat wils

De foodtrucks presenteren een gevarieerd aanbod van culinaire hoogstandjes. Van ambachtelijke burgers tot exotische streetfood en verse streekproducten: er is voor ieder wat wils. Of je nu zin hebt in een portie bitterballen, een frisse salade of een authentieke Thaise curry, je vindt het gegarandeerd op het Foodfestival aan de Zaan.

Gezellige sfeer met live muziek

Naast al dat lekkers is er ook gedacht aan entertainment. Diverse live-artiesten zorgen voor een gezellige sfeer op het festivalterrein. Terwijl je geniet van je maaltijd, kun je swingen op de muziek van lokale muzikanten en bekende bands.

Voor het hele gezin

Ook voor de kleintjes is er plenty te beleven. Op het speciale kinderplein kunnen ze zich uitleven met diverse spelletjes en activiteiten. Zo beleven alle leden van het gezin een onvergetelijke dag op het Foodfestival aan de Zaan.

Praktische informatie

Het Foodfestival aan de Zaan vindt plaats op vrijdag 12 juli 2024 van 16.00 tot ca. 23.00 uur in de Zaanbocht in Wormerveer. De toegang is gratis. Wala Lingerie & Mode is op die dag geopend volgens de reguliere openingstijden (09:30 – 18:00).

Meer informatie:

Kom je ook smullen en swingen op het Foodfestival aan de Zaan op 12 juli 2024? Mis deze gezellige dag niet!