Skip to main content Accessibility Feedback

Openingstijden feestdagen 2017

Aangepaste openingstijden

Gedurende de feestdagen rond Kerst en Oud & Nieuw 2017 hanteert Wala Lingerie & Mode aangepaste openingstijden.

Feestdagen december 2017

Zaterdag 23 december 2017: 09:00 – 18:00 (dus een uur langer shoppen!)

Zondag 24 december 2017: GESLOTEN

Maandag 25 en dinsdag 26 december 2017: GESLOTEN (Kerstdagen)

Maandag 1 januari 2018: GESLOTEN (Nieuwjaarsdag)

Dinsdag 2 januari 2018: GESLOTEN (‘balans’-dag)

Wala Lingerie & Mode wenst iedereen fantastische feestdagen en een voorspoedig 2018 toe.

In 2018 bent u vanaf woensdag 3 januari weer van harte welkom in onze winkel in de zaanbocht te Wormerveer.

Koopzondag 17 december 2017

Christmas @ the river

Koopzondag 17 december 2017

12:00 – 17:00 Zaanbocht Wormerveer

De traditionele Kerstmarkt (koopzondag) wordt in 2017 georganiseerd op 17 december van 10:00 tot 19:00. Deze winterfair met gezellige kraampjes en foodtrucks vindt plaats op aan de oever van De Zaan, een unieke locatie met mooie winkels. Een heerlijk evenement om met het hele gezin te bezoeken.

LET OP! Wala Lingerie & Mode is deze koopzondag geopend van 12:00 tot 17:00!

Alleen deze koopzondag: alle sokken, panty’s, kousen en maillots: 2e artikel* halve prijs!

Daarnaast kunt u – zoals u van Wala Lingerie & Mode gewend bent – prachtige kerstcadeau’s aantreffen. Denk daarbij aan afgeprijsde dameskleding en -schoenen (najaarscollectie met 40% korting), maar ook de meest luxueuze lingerie en heerlijk comfortabele winterkleding.

Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u uw keuze gaan maken uit het overweldigende aanbod.

Overigens treft u in onze winkel de laatste collecties lingerie en damesmode aan; u zult zich verbazen over het aanbod blouses, tops, truitjes, broeken, jurken, rokken, jassen, maar natuurlijk ook over de geweldige nieuwe series en kleuren lingerie, nachtmode en homewear.

Al met al een goede reden om op zondag 17 december 2017 tussen 09:00 en 17:00 op de Zaanweg in Wormerveer langs te komen!

* korting van toepassing op het goedkoopste artikel; van toepassing op de merken Oroblu, King Louie, Alfredo Gonzales, Taubert, Wolford en Nümph.

Wala Lingerie & Mode wint de Prima Donna Award 2017

Wala Lingerie & Mode wint Prima Donna Award 2o17

“Prima Donna Lingerie Styling zaak met excellente paskamerservice”

De Prima Donna Award 2017 is op zaterdagavond 23 september 2017 uitgereikt in het prestigieuze hotel Sofitel Paris Le Faubourg. Wala Lingerie & Mode was aanwezig bij deze uitreiking, tezamen met 19 andere genomineerde Lingerie Styling Specialisten uit Frankrijk, België, Duitsland en Nederland.

De wedstrijd “PrimaDonna Award” is een wedstrijd welke wordt georganiseerd door de invloedrijke, Belgische lingeriefabrikant Van de Velde NV. Naast het merk Prima Donna, is Van de Velde producent van de lingeriemerken Marie Jo, Twist, L’Aventure en Andres Sarda.

Gedurende een enerverende Gala-avond in het ‘Blossom’ restaurant van dit 5-sterren hotel, is deze prijs, welke 1 maal per 2 jaar toegekend wordt, aan Annemiek en Carolien van Wala Lingerie & Mode uitgereikt. Als winnaar van deze award mag Wala Lingerie & Mode zich 2 jaar lang “Nationale winnaar Prima Donna Award 2017” en “Prima Donna Lingerie Styling zaak met excellente paskamerservice” noemen.

“Het is de kroon op onze klantbenadering”

De eerste reactie van Annemiek en Carolien na de toekenning van de award:

Wij zijn heel erg blij met deze Prima Donna Award; het is een erkenning van de kwaliteit van onze service en de sterke band die we met onze klanten opgebouwd hebben. Klanten weten dat ze bij Wala Lingerie & Mode telkens weer kunnen rekenen op die unieke persoonlijke service die bij de aankoop van lingerie zo belangrijk is. Als genomineerde Lingerie Styling speciaalzaak hadden we dus eigenlijk al een beetje gewonnen. Het daadwerkelijk winnen van de Prima Donna Award bij onze eerste deelname is natuurlijk geweldig! Het is de kroon op onze klantbenadering, zoals we dat sinds 1961 doen. We willen dan ook onze klanten bedanken voor hun blijvende interesse in onze winkel en natuurlijk voor het feit dat ze massaal voor ons gestemd hebben. Dankzij ons verkoopteam en onze trouwe klanten hebben wij dit kunnen bereiken; super!”. (Zie ook het persbericht).

Mede dankzij de enorme hoeveelheid stemmen op Wala Lingerie & Mode, welke zowel in de winkel als online zijn uitgebracht door klanten van Wala Lingerie & Mode, is de Prima Donna Award 2017 aan Wala toegekend. Om de klanten te bedanken voor de door hen uitgebrachte stem, ontvangt iedere klant een prachtige shawl naar keuze bij zijn of haar aankoop (zolang de voorraad strekt).

Prima Donna & Marie Jo Event

Op zaterdag 30 september 2017 van 09:00 tot 17:00 organiseert Wala Lingerie & Mode het Prima Donna & Marie Jo Event in samenwerking met de Belgische lingerie- en badmodefabrikant Van de Velde. Onze winkel aan de Zaanweg 96-97 in Wormerveer ademt die dag de merken Prima Donna, Marie Jo, L’Aventure en Twist. Er zal een styliste van deze merken aanwezig zijn om u gedetailleerde informatie over de laatste creaties te kunnen vertellen.

Gedurende deze dag maakt u kans op één van de vier gratis lingeriesets van Prima Donna, Twist, L’Aventure of Marie Jo (iedere kopende klant mag een lot invullen om mee te dingen naar een van deze sets).

Tevens zal een mannequin op het event tussen 12:00 en 16:00 doorlopend de laatste collecties van deze merken showen; zij zal de hele winkel als catwalk gaan gebruiken. Ook hebben we een primeur voor u…

Als klap op de vuurpijl ontvangt u op deze zaterdag 30 september 2017 10% korting op uw aankoop Prima Donna, Marie Jo, L’Aventure of Twist.

Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u deze dag samen met een van de stylistes van Wala Lingerie & Mode uw nieuwe favoriete lingerie uitzoeken.

Overigens zult u zich verbazen over het aanbod blouses, tops, truitjes, broeken, jurken, rokken, jassen, maar natuurlijk ook over de geweldige nieuwe series en kleuren lingerie, nachtmode en homewear van onze andere leveranciers.

Al met al een goede reden om op zaterdag 30 september 2017 tussen 09:00 en 17:00 op de Zaanweg in Wormerveer langs te komen! U bent van harte welkom.

Even bezig...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere