Skip to main content Accessibility Feedback

Gratis handschoenen bij uw aankoop

Gratis Handschoenen

Ter waarde van € 12,99

Bij uw aankoop vanaf € 75,-

Wala Lingerie & Mode heeft weer ontzettend veel prachtige kleding, lingerie, home- en nightwear binnengekregen; dat moet gevierd worden! Daarom ontvangt u bij uw aankoop vanaf € 75,- een paar gratis handschoenen naar keuze t.w.v. € 12,99. Deze actie loopt t/m 28 september 2019 en zolang de voorraad strekt.

Kom naar de winkel en verbaas je over de gigantische hoeveelheid nieuwe artikelen in de najaarscollectie. Van weelderige lingerie tot stoere nachtmode en van heerlijk warme winterjassen tot comfortabele pantoffels; het aanbod is nú enorm!

De najaarsmode van herfst/winter 2019 is heel divers; van strakke grafische prints tot stoere westernlooks in de mode en op gebied van lingerie van fijne broderie tot stoere en sexy ontwerpen. Onze stylistes staan voor je klaar om je van top tot teen in je nieuwe favoriete look ‘in het nieuw’ te steken.

Op bijna 400 vierkante meter winkel en met 20 paskamers is Wala Lingerie & Mode in de zaanbocht in Wormerveer één van de grotere speciaalzaken in (Noord-)Holland sinds 1961.

Pleinfestijn 7 September 2019

Pleinfestijn-Braderie

Wala’s eigen ‘braderie’

Wormerveer, 7 September 2019

Wala Lingerie & Mode organiseert op 7 september 2019 van 09:00 tot 16:00 haar eigen mini braderie (ook wel pleinfestijn) op het terrein achter de winkel aan de Zaanweg 97 in Wormerveer.

Dit naar aanleiding van het feit dat de ‘reguliere’ najaars-braderie in de Zaanbocht dit seizoen om organisatorische redenen geen doorgang kan vinden. Wala Lingerie & Mode betreurt dat enorm, want de braderie is een zeer populair evenement in Wormerveer.

Om toch een leuk najaarsevenement te hebben, heeft Wala besloten om op het terrein achter de winkel op 7 september 2019 van 09:00 tot 16:00 haar eigen ‘pleinfestijn’ te organiseren. Deze dag staat geheel in het teken van gekke aanbiedingen in de rekken en in de bakken. Onder het genot van een kop koffie of thee (met een heerlijk hapje erbij) is het mogelijk om heerlijk te struinen tussen de vele koopjes.

Voor velen is de braderie dé dag om de eigen collectie mode en lingerie eens flink uit te breiden; het aanbod scherp geprijsde artikelen is enorm, maar voor alle artikelen geldt ‘Op = Op”

Vanzelfsprekend heeft Wala Lingerie & Mode, naast dit unieke evenement ‘in de achtertuin’, in de winkel de laatste collecties lingerie, nachtmode, kleding, badmode en homewear op voorraad. Het uitgebreide assortiment is uniek in de Zaanstreek en ver daarbuiten. Voor dit najaar zijn er een aantal nieuwe merken aan de collectie toegevoegd, zoals Love Stories lingerie en nachtmode.

Ook een aantal andere winkels aan de Zaanweg heeft deze dag óók een soortgelijk evenement georganiseerd, waardoor deze zaterdag een ideale dag is om in de Zaanbocht heerlijk te winkelen. 

Premium Retailer Prize 2019

Salon International de la Lingerie

Premium Retailer Prize 2019

Salon International de la Lingerie

Parijs, 7 juli 2019

Wala Lingerie & Mode is trots op het feit dat het is onderscheiden met de ‘Premium Retailer Prize’, welke op 7 juli 2019 is uitgereikt op de ‘Salon International de la Lingerie’ in Parijs.

De award wordt door een panel van verschillende toonaangevende leveranciers in de lingerie- en badmodebranche toegekend aan de mooiste lingerie- en badmodewinkels in Europa.

Tijdens de officiële ceremonie op de catwalk van de wereldberoemde lingerie- en badmodebeurs in Parijs, werden de toewijding, de expertise en de ongeëvenaarde kennis van Wala Lingerie & Mode geroemd, welke voor een unieke winkelervaring voor de klanten van Wala Lingerie & Mode zorgdragen.

Onder grote belangstelling van vele vertegenwoordigers vanuit de lingerie- en badmodebranche, journalisten, deskundigen en andere genomineerde winkels, is de award onder andere aan Wala Lingerie & Mode uitgereikt.

Wala Lingerie & Mode is vereerd met de erkenning door branchegenoten, waardoor deze award – welke voor de eerste keer is uitgereikt – is toegewezen aan Wala Lingerie & Mode.

Meer over Wala Lingerie & Mode

Prima Donna swimwear 2019

Prima Donna

Swimwear 2019

Primadonna Swimwear shop je bij Wala!

Net als Marie Jo, heeft ook Prima Donna inmiddels de eerste series badmode voor 2019 uitgeleverd. De afgebeelde, gloednieuwe serie, Road Trip genaamd, heeft de befaamde kwaliteit en pasvorm zoals van Prima Donna te verwachten was.

Bij het zien van deze badmodelijn wordt direct het zomergevoel opgewekt.

Bikini’s, badpakken, kaftans, tankini’s…

Wala Lingerie & Mode heeft het allemaal in huis

In het najaar is er niets leukers dan de nieuwste badmode shoppen. Wala Lingerie & Mode staat bekend om de omvangrijke collectie lingerie, maar ook de collectie badmode is in de regio Zaanstreek/Waterland een van de grootste.

Lees onze nieuwsbrief voor alle nieuwtjes over lingerie, badmode, kleding, nachtmode, etc., etc.

De nieuwsbrief van Wala Lingerie & Mode wordt regelmatig verstuurd en bevalt altijd de mooiste berichten over nieuwe leveringen, acties en andere leuke evenementen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier.