Skip to main content Accessibility Feedback

Prima Donna & Marie Jo Event

Op zaterdag 30 september 2017 van 09:00 tot 17:00 organiseert Wala Lingerie & Mode het Prima Donna & Marie Jo Event in samenwerking met de Belgische lingerie- en badmodefabrikant Van de Velde. Onze winkel aan de Zaanweg 96-97 in Wormerveer ademt die dag de merken Prima Donna, Marie Jo, L’Aventure en Twist. Er zal een styliste van deze merken aanwezig zijn om u gedetailleerde informatie over de laatste creaties te kunnen vertellen.

Gedurende deze dag maakt u kans op één van de vier gratis lingeriesets van Prima Donna, Twist, L’Aventure of Marie Jo (iedere kopende klant mag een lot invullen om mee te dingen naar een van deze sets).

Tevens zal een mannequin op het event tussen 12:00 en 16:00 doorlopend de laatste collecties van deze merken showen; zij zal de hele winkel als catwalk gaan gebruiken. Ook hebben we een primeur voor u…

Als klap op de vuurpijl ontvangt u op deze zaterdag 30 september 2017 10% korting op uw aankoop Prima Donna, Marie Jo, L’Aventure of Twist.

Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u deze dag samen met een van de stylistes van Wala Lingerie & Mode uw nieuwe favoriete lingerie uitzoeken.

Overigens zult u zich verbazen over het aanbod blouses, tops, truitjes, broeken, jurken, rokken, jassen, maar natuurlijk ook over de geweldige nieuwe series en kleuren lingerie, nachtmode en homewear van onze andere leveranciers.

Al met al een goede reden om op zaterdag 30 september 2017 tussen 09:00 en 17:00 op de Zaanweg in Wormerveer langs te komen! U bent van harte welkom.

Primeur Marie Jo Swim

De Belgische lingerie- en badmodefabrikant Van de Velde introduceert voor haar lingeriemerk Marie Jo nu ook een badmode-lijn, genaamd Marie Jo Swim!

Na de succesvolle lancering, enkele jaren geleden, van de badkleding-lijn van Prima Donna, richt de Belgische fabrikant zich nu op de liefhebsters van Marie Jo lingerie door een uitgebreide lijn swimwear aan de collectie van Marie Jo toe te voegen.

Naar verwachting zullen de eerste leveringen Marie Jo Swim in december van 2017 plaatsvinden, maar op zaterdag 30 September 2017 heeft u de kans om de eerste samples van deze nieuwe badmode te kunnen bekijken tijdens het Prima Donna & Marie Jo Event, welke op zaterdag 30 september 2017 van 09:00 tot 17:00 georganiseerd wordt door Wala Lingerie & Mode en plaatsvindt in de winkel aan de Zaanweg 96-97 in Wormerveer.

U kunt deze dag geheel vrijblijvend uw favoriete badkleding items van deze nieuwe lijn van Marie Jo reserveren, zodat u als een van de eersten over deze prachtige swimwear kunt beschikken.

Tevens ontvangt u gedurende deze zaterdag 10% korting op uw aankoop Marie Jo, Prima Donna, L’Aventure en Twist (vraag in de winkel naar de voorwaarden), ontvangt u een mooi fashion-item cadeau bij uw aankoop, kunt u tussen 12:00 en 16:00 een doorlopende mini-modeshow aanschouwen waarin de laatste collecties van deze merken getoond zullen worden én maakt u kans op één van de vier gratis sets van een van deze merken!

Bekijk onze nieuwe merken en laatste collecties op gebied van damesmode, nachtmode, lingerie en badmode onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, een verfrissende fruitsap of een luxe prosecco! De stylistes van Wala staan zoals altijd voor u klaar om een leuke set wintermode en/of -lingerie met u samen te stellen.

Kortom, meerdere redenen om deze dag langs te komen bij Wala Lingerie & Mode in de Zaanbocht in Wormerveer.

Wala Lingerie & Mode in het Noord Hollands Dagblad 9 augustus 2017

Op woensdag 9 augustus 2017 verscheen in het Noord Hollands Dagblad een redactioneel artikel over de landelijke nominatie voor de Prima Donna Award van Wala Lingerie & Mode.

Aanleiding voor deze krant om er een redactioneel stuk aan te wijden is het feit dat Wala Lingerie & Mode in de finale staat voor de prestigieuze Prima Donna Award 2017. Als één van de vijf genomineerde lingeriezaken uit Nederland mag Wala Lingerie & Mode uit Wormerveer op 23 september 2017 in Parijs aanwezig zijn bij de uitreiking van deze award, alwaar tevens de genomineerde lingeriezaken uit Duitsland, België en Frankrijk aanwezig zullen zijn om aanspraak te maken op óf de publieksprijs óf de juryprijs.

Het artikel: Wala NHD 09/08/2017

Even bezig...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere