Skip to main content Accessibility Feedback

Bekijk onze merken

Dameskleding

MODE – Voor ieder seizoen keert Wala terug naar haar leveranciers om een inspirerende en draagbare collectie dameskleding samen te stellen. Dit resulteert in een collectie die geschikt is voor iedereen; van jong tot oud, van dun tot dik, van kort tot lang.

SPECIALE EDITIES – De gehele collectie dameskleding is uiteraard met de meeste vakkundigheid samengesteld, maar de speciale edities steken er met kop en schouders bovenuit. Deze collecties zijn vaak specifiek samengesteld voor een bepaald seizoen. Deze speciale edities zijn slechts korte tijd beschikbaar/leverbaar.

MERKEN – Merken dameskleding evolueren. Zo ook bij Wala Lingerie & Mode, want we vullen onze winkel ieder seizoen aan met nieuwe merken. Wala experimenteert volop en blijft zo bij met de modetrends en nieuwste materialen. Ons aanbod bestaat momenteel uit een groot aantal kledingmerken die u één voor één in onze winkel terugvindt.

SCHOENEN – Sinds enige tijd heeft Wala Lingerie & Mode óók comfortabele slippers, sandalen en schoenen in het assortiment opgenomen. In de koudere jaargetijden wordt het aanbod schoenen aangevuld met stevige, maar vooral heerlijk warme schoenen en laarzen.

Wala Lingerie & Mode is een winkel die zich sinds 1961 gericht heeft op de verkoop van perfect passende lingerie en kleding.

Wanneer u onze winkel binnengaat, kunt u verrast worden dat er naast lingerie, mode en schoenen, óók tassen, clutches en andere lederwaren in het assortiment zijn opgenomen.

Onze vriendelijke en vakkundige stylistes kunnen u adviseren over de laatste trends, zodat u van top tot teen gestyled de winkel kunt verlaten.

Het laatste nieuws in uw inbox ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!