Skip to main content Accessibility Feedback

Bekijk onze merken

Homewear

HOMEWEAR – “Sportief & Comfortabel” – De uitgebreide collectie aan ‘homewear’ voor zowel dames als heren, biedt een verscheidenheid aan merken aan; van kleurrijk tot chique.

Wala Lingerie & Mode heeft dames gekleed sinds 1961 en doet dat vandaag de dag met een groot team van stylistes vanuit een overzichtelijke winkel met veel ruime paskamers. 

Een kop koffie op de vroege ochtend of een relaxte brunch. Een vredige avond thuis na een dag werk. Een moment voor jezelf op de bank of je favoriete boek lezend in je luie stoel. Wala’s homewear is comfortabel; ieder moment van de dag en tijdens je zoete dromen ’s nachts.

Wala staat voor kwaliteit, trends en verantwoordelijke keuzes, zodat jij kunt focussen op wat voor jou belangrijk is: jezelf zijn en nú leven.

Bij Wala Lingerie & Mode in Wormerveer vind je de leukste pyjama’s, huispakken en nachthemden. Met onze brede collectie ben je verzekerd van heerlijk zachte stoffen en prachtige pasvormen. Of je nu op zoek bent naar een pyjama, nachthemd of heerlijk huispak, in onze winkel vind je altijd vele soorten pyjama’s en homewear in allerlei kleuren.

We selecteren de meest zachte stoffen en leukste prints van hoge kwaliteit. Van de stylistes van Wala krijg je hulp die je nodig hebt bij het vinden van jouw nieuwe set homewear uit het enorme assortiment. Daarbij is het bepalen van jouw nieuwe favoriete huispak het meest belangrijk.

De uitgebreide collectie nacht- en vrijetijdsmode van Wala Lingerie & Mode wisselt per seizoen, maar zorgt altijd voor een comfortabel gevoel.

Heerlijk relaxen op de bank of lekker warm in bed met een goed boek.

Genieten van het leven, iedere dag weer, doe je in homewear van Wala in Wormerveer.