Skip to main content Accessibility Feedback
COntnet posrs

Wala Lingerie & Mode wint de Prima Donna Award 2017

Wala Lingerie & Mode wint Prima Donna Award 2o17

“Prima Donna Lingerie Styling zaak met excellente paskamerservice”

De Prima Donna Award 2017 is op zaterdagavond 23 september 2017 uitgereikt in het prestigieuze hotel Sofitel Paris Le Faubourg. Wala Lingerie & Mode was aanwezig bij deze uitreiking, tezamen met 19 andere genomineerde Lingerie Styling Specialisten uit Frankrijk, België, Duitsland en Nederland.

De wedstrijd “PrimaDonna Award” is een wedstrijd welke wordt georganiseerd door de invloedrijke, Belgische lingeriefabrikant Van de Velde NV. Naast het merk Prima Donna, is Van de Velde producent van de lingeriemerken Marie Jo, Twist, L’Aventure en Andres Sarda.

Gedurende een enerverende Gala-avond in het ‘Blossom’ restaurant van dit 5-sterren hotel, is deze prijs, welke 1 maal per 2 jaar toegekend wordt, aan Annemiek en Carolien van Wala Lingerie & Mode uitgereikt. Als winnaar van deze award mag Wala Lingerie & Mode zich 2 jaar lang “Nationale winnaar Prima Donna Award 2017” en “Prima Donna Lingerie Styling zaak met excellente paskamerservice” noemen.

“Het is de kroon op onze klantbenadering”

De eerste reactie van Annemiek en Carolien na de toekenning van de award:

Wij zijn heel erg blij met deze Prima Donna Award; het is een erkenning van de kwaliteit van onze service en de sterke band die we met onze klanten opgebouwd hebben. Klanten weten dat ze bij Wala Lingerie & Mode telkens weer kunnen rekenen op die unieke persoonlijke service die bij de aankoop van lingerie zo belangrijk is. Als genomineerde Lingerie Styling speciaalzaak hadden we dus eigenlijk al een beetje gewonnen. Het daadwerkelijk winnen van de Prima Donna Award bij onze eerste deelname is natuurlijk geweldig! Het is de kroon op onze klantbenadering, zoals we dat sinds 1961 doen. We willen dan ook onze klanten bedanken voor hun blijvende interesse in onze winkel en natuurlijk voor het feit dat ze massaal voor ons gestemd hebben. Dankzij ons verkoopteam en onze trouwe klanten hebben wij dit kunnen bereiken; super!”. (Zie ook het persbericht).

Mede dankzij de enorme hoeveelheid stemmen op Wala Lingerie & Mode, welke zowel in de winkel als online zijn uitgebracht door klanten van Wala Lingerie & Mode, is de Prima Donna Award 2017 aan Wala toegekend. Om de klanten te bedanken voor de door hen uitgebrachte stem, ontvangt iedere klant een prachtige shawl naar keuze bij zijn of haar aankoop (zolang de voorraad strekt).