Skip to main content Accessibility Feedback
COntnet posrs

Braderie in de Zaanbocht – 1 juni 2024

Braderie – 1 juni 2024

Braderie Wormerveer: Sla je slag bij Wala Lingerie & Mode!

Zaterdag 1 juni 2024 is het extra feestelijk in Wormerveer! De braderie strijkt neer op de Zaanweg en Wala Lingerie & Mode doet uiteraard mee met spectaculaire koopjes. Voor de winkel vind je onze marktkramen met een divers aanbod, maar óók in de winkel zelf profiteer je van waanzinnige aanbiedingen die je niet wilt missen.

Voor ieder wat wils op de braderie

Of je nu op zoek bent naar die ene mooie lingerieset, die gave bikini of een trendy outfit voor de zomer of leuke accessoires, bij Wala Lingerie & Mode slaag je gegarandeerd. We vullen onze marktkramen met een gevarieerd aanbod van lingerie, badmode, nachtmode, kleding en meer. En ook in de winkel vind je tussen 09:00 en 17:00 een uitgebreide collectie tegen onweerstaanbare prijzen.

Gezellige sfeer in de Zaanbocht

De braderie in Wormerveer is niet alleen een uitgelezen kans om je garderobe aan te vullen, maar ook om te genieten van de gezellige sfeer. Slenter langs de kramen, doe een lekker hapje en drankje en maak kennis met de lokale ondernemers. De perfecte dag uit voor het hele gezin!

Mis het niet!

Wacht niet langer en noteer 1 juni 2024 alvast in je agenda. We hopen je te mogen verwelkomen op de braderie in de Zaanbocht in Wormerveer, waar je bij Wala Lingerie & Mode de beste deals scoort en geniet van een onvergetelijke dag!

Wala Lingerie & Mode: Voor al je lingerie en mode!