Skip to main content Accessibility Feedback
COntnet posrs

King Louie collectie zomer 2023

KING LOUIE – Collectie ‘voorjaar/zomer 2023’

We hebben geweldig nieuws voor jou! De King Louie collectie voor de zomer van 2023 is verkrijgbaar bij Wala Lingerie & Mode. We hebben een prachtige selectie van kleuren en stijlen voor jou ingekocht, welke perfect zijn voor het warme(re) weer.

Diverse modellen

De nieuwe zomercollectie omvat casual items, waaronder luchtige jurken, comfortabele broeken en trendy tops. Daarnaast hebben we ook een aantal accessoires, welke een zomerse look compleet maken.

Kleurrijke mode van King Louie

De kleding is verkrijgbaar in een scala van kleuren, van zachte pastels tot heldere kleuren voor een statement look. De artikelen zijn gemaakt van zachte stoffen en zijn perfect voor een casual dagje uit of een wandeling op het strand.

Duurzaamheid

King Louie neemt haar verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Duurzaamheid zit in het hart van het merk. Van materialen tot vervoer, van verpakking tot volledige transparantie, van langdurige samenwerkingen tot een tijdloos design.

King Louie wil een zo duurzaam mogelijk product maken, welke steeds minder belastend is voor het milieu. Tijdloze items die lang meegaan. Kwalitatieve producten waarbij veel tijd wordt besteed aan het ontwerpen van een goede pasvorm en het vinden van de juiste stofkwaliteit. Dit resulteert in kleding die jarenlang met veel plezier gedragen kan worden.

Goed voor jou en onze planeet

King Louie streeft ernaar om in elke collectie meer duurzame materialen te gebruiken. Bijna alle stoffen die de leverancier gebruikt, zijn gecertificeerd. Deze labels kun je vinden op deze producten. King Louie voert een actief beleid om gevaarlijke chemicaliƫn uit haar toeleveringsketen te verwijderen. Ook heeft King Louie in 2021 de Amsterdamse Green Deal Circulair Textiel getekend, een modealliantie om volledig circulaire kleding te maken.

Nu verkrijgbaar

De nieuwe collectie voor voorjaar/zomer van 2023 is nu verkrijgbaar in bij Wala Lingerie & Mode in Wormerveer. We nodigen je uit om een bezoek te brengen aan onze winkel om de nieuwe collectie te bekijken.

Kom langs

De stylistes van Wala Lingerie & Mode staan – zoals altijd – voor je klaar, dus kom langs!