Skip to main content Accessibility Feedback
COntnet posrs

Foodfestival aan De Zaan 2023

Foodfestival aan de Zaan in Wormerveer brengt culinair genot op vrijdag 14 juli 2023

Foodfestival aan De Zaan

Op vrijdag 14 juli 2023 zal het bruisende foodfestival aan de Zaan in Wormerveer plaatsvinden, waarbij culinaire verrassingen en smaakexplosies centraal staan. Het evenement wordt georganiseerd door een samenwerking van lokale initiatieven, waaronder K’OOk! en Brouwerij Hoop. Het belooft een dag vol heerlijk eten, gezelligheid en vermaak te worden voor alle bezoekers.

Unieke mix

Het foodfestival aan de Zaan brengt een unieke mix van lokale en internationale keukens samen, waarbij de nadruk ligt op smaakvolle gerechten bereid met verse en duurzame ingrediƫnten. Bezoekers kunnen zich verheugen op een breed scala aan culinaire hoogstandjes, variƫrend van streetfoodklassiekers tot verrassende fusiongerechten. Er zal voor ieder wat wils zijn, of je nu een liefhebber bent van exotische smaken, vegetarische opties of traditionele lokale gerechten.

Meer dan alleen food

Naast het diverse aanbod aan eten zullen er ook tal van andere activiteiten en entertainment zijn om het festival nog levendiger te maken. Bezoekers kunnen genieten van live muziekoptredens van lokale artiesten, workshops volgen waarin ze de geheimen van de culinaire wereld kunnen ontdekken. Kinderen zullen worden vermaakt met speciale kinderactiviteiten, zoals schminken en spelletjes.

In de Zaanbocht

Het festivalterrein, gelegen aan De Zaanweg in de Zaanbocht in Wormerveer, biedt een prachtige omgeving om te genieten van goed eten, muziek en gezelligheid met vrienden en familie. De entree is gratis, waardoor iedereen welkom is om de smaakvolle ervaring te beleven.

Meer informatie

Voor meer informatie over het foodfestival aan de Zaan en de deelnemende partners, kunt u terecht op de Facebookpagina van het Foodfestival. Volg ook de socialmediakanalen van K’OOk! voor updates en nieuws over het festival.

Wala Lingerie & Mode

We hopen u te mogen verwelkomen op het foodfestival aan de Zaan op vrijdag 14 juli 2023, waar we samen kunnen genieten van heerlijk eten, gezelligheid en culinaire ontdekkingen.