Skip to main content Accessibility Feedback
COntnet posrs

Braderie Zaanbocht – voorjaar 2023

Braderie – voorjaar 2023

De voorjaarsbraderie in de Zaanbocht is een geweldig evenement voor iedereen die van koopjes en gezelligheid houdt. Op zaterdag 3 juni 2023 is het weer zover en Wala Lingerie & Mode is erbij met spectaculaire aanbiedingen op onze kraam en in de winkel.

Kramen

Van de nieuwste badmode tot comfortabele lingerie en accessoires, wij hebben het allemaal. Onze kramen staan vol met de leukste mode-items tegen ongelooflijk lage prijzen. Maar dat is niet alles! In onze winkel hebben we ook diverse superaanbiedingen voor je klaarliggen.

Winkel

We hebben ook in de winkel een uitgebreide collectie lingerie en nachtmode, waaronder comfortabele beha’s, slips en pyjama’s van diverse merken tegen bodemprijzen.

Tijdens de voorjaarsbraderie bieden we speciale kortingen op veel van onze artikelen. Profiteer van onze aanbiedingen en vul je garderobe aan voor een fractie van de normale prijs.

Nieuwe collectie

Maar dat is nog niet alles wat we te bieden hebben tijdens de voorjaarsbraderie. Onze stylistes staan klaar om je te helpen bij het vinden van items uit de nieuwe collectie. Ze adviseren je graag over de nieuwste trends en stijlen, en geven je tips over hoe je het beste uit je aankopen kunt halen.

Kom langs op zaterdag 3 juni 2023

Mis deze kans niet om je garderobe aan te vullen met de nieuwste mode-items en er tegelijkertijd geweldig uit te zien. We zien je graag op zaterdag 3 juni 2023 op de voorjaarsbraderie in de Zaanbocht! Wala Lingerie & Mode is deze dag geopend van 09:00 tot 17:00.