Skip to main content Accessibility Feedback
COntnet posrs

Billboard

Reclamecampagne van Wala Lingerie & Mode schittert met Prima Donna Swim “Narta” op 110 m2 groot billboard langs de ring van Amsterdam

Wala Lingerie & Mode

Wormerveer – Wala Lingerie & Mode start op zondag 28 mei 2023 een opvallende reclamecampagne met als hoofdrolspeler Prima Donna Swim “Narta”. Dit luxueuze badmodemerk staat bekend om zijn stijlvolle en comfortabele ontwerpen, en het nieuwe billboard langs de ring van Amsterdam biedt een indrukwekkend podium om deze prachtige collectie te presenteren.

110 m2 billboard

Met een adembenemende omvang van 110 m2 zal het billboard ongetwijfeld de aandacht trekken van automobilisten die op de ring van Amsterdam rijden. Het spectaculaire design van Prima Donna Swim “Narta” zal passanten betoveren en hen uitnodigen om de wereld van verfijnde badmode te ontdekken.

Prima Donna Swim ‘Narta’

De reclame-uiting toont het model Lorena Duran die straalt in een elegante Prima Donna Swim “Narta” bikini, omringd door een idyllische achtergrond. De combinatie van tijdloze elegantie, superieure pasvorm en hoogwaardige materialen maken deze badmodecollectie een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar comfort en stijl tijdens warme zomerdagen.

Aandacht voor detail

Met deze opvallende campagne wil Wala Lingerie & Mode de aandacht vestigen op de veelzijdigheid en schoonheid van Prima Donna Swim “Narta”. Het merk staat bekend om zijn aandacht voor detail en de mogelijkheid om vrouwen van alle maten en vormen te voorzien van de perfecte pasvorm.

“Prima Donna Swim ‘Narta’ is een symbool van zelfvertrouwen en vrouwelijkheid”, aldus ┬áhet team van Wala Lingerie & Mode. “Met dit billboard willen we vrouwen inspireren om zich comfortabel en zelfverzekerd te voelen in hun eigen lichaam, en tegelijkertijd te genieten van de zomer in stijl.”

De reclamecampagne zal meerdere weken lang te bewonderen zijn langs de drukke ring van Amsterdam, waardoor vele duizenden mensen dagelijks kennis kunnen maken met de schoonheid van Prima Donna Swim “Narta”. Het billboard zal ongetwijfeld een gespreksonderwerp worden en zal klanten aantrekken naar de winkel van Wala Lingerie & Mode.

Team van experts

Als je ook wilt genieten van de tijdloze elegantie en hoogwaardige badmode van Prima Donna Swim “Narta”, breng dan een bezoek aan Wala Lingerie & Mode, waar het getalenteerde team van experts klaar staat om je te helpen bij het vinden van de perfecte pasvorm voor jouw zomerse avonturen.