Skip to main content Accessibility Feedback
COntnet posrs

Beachlife collectie zomer 2023

Beachlife – Badmode 2023

Hier word je blij van!

Beachlife, het populaire Nederlandse merk voor zwemkleding, heeft de nieuwe 2023 collectie badmode gelanceerd. Deze collectie biedt een unieke combinatie van comfort, stijl en kwaliteit, perfect voor zonovergoten dagen aan het strand of bij het zwembad.

Breed assortiment

De nieuwe collectie omvat een uitgebreid assortiment van trendy en flatteuze items, van uni bikini’s tot opvallende badpakken. Elke stijl is ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen, waaronder snel drogend en UV-beschermend materiaal, voor het maximale comfort en de beste bescherming tegen de zon.

Grote maatseries

Wat de collectie nog bijzonderder maakt, is het feit dat elk item verkrijgbaar is in een scala van maten, zodat elke vrouw zich zelfverzekerd en mooi kan voelen in haar Beachlife badmode.

Nú verkrijgbaar bij Wala Lingerie & Mode

De 2023 collectie badmode van Beachlife is vanaf nu beschikbaar bij Wala Lingerie & Mode. Wij nodigen je uit om deze fantastische collectie te komen bekijken en te ervaren hoe comfortabel en stijlvol zwemkleding kan zijn.

Bekijk Beachlife swimwear

We hebben een leuk filmpje op You Tube geplaatst; in het filmpje komen alle series in vogelvlucht voorbij, dus ideaal om inspiratie op te doen. Abonneer je op ons You Tube kanaal om alle toekomstige uploads te kunnen bekijken!