Skip to main content Accessibility Feedback
COntnet posrs

Beachlife Event 21 & 22 April 2023

Beachlife Event 2023

U komt toch ook op vrijdag 21 en zaterdag 22 April 2023?

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we ons Beachlife Event organiseren op vrijdag 21 april en zaterdag 22 april 2023. Dit evenement is speciaal ontworpen om u te helpen bij het vinden van de perfecte strandkleding en accessoires voor de zomer.

We hebben de gehele collectie strandmode van Beachlife in de Spotlights staan op deze twee dagen. Onze winkel zal worden omgetoverd tot een tropisch paradijs vol met kleurrijke prints, zachte stoffen en adembenemende designs.

We nodigen u uit om langs te komen en te genieten van deze magnifieke collectie. Onze stylistes zullen u helpen bij het vinden van de perfecte outfit, of het nu gaat om een trendy bikini, een comfortabele strandjurk of een stijlvolle pareo.

Cadeau bij uw aankoop & maak kans op gratis badmode

Maar dat is nog niet alles! We hebben een aantal geweldige aanbiedingen voor u in petto, exclusief tijdens ons Beachlife Event. Zo ontvangt u – gratis bij uw aankoop Beachlife – een gave beachball set cadeau*.

Bovendien maakt u kans op één van de twee gratis sets badmode van Beachlife. U kunt deelnemen aan deze verloting bij aankoop (ongeacht het merk) in onze winkel gedurende deze twee dagen . Er zullen ook hapjes en drankjes beschikbaar zijn om uw ervaring compleet te maken.

Op vrijdag 21 April 2023 is er een styliste van Beachlife aanwezig; zij kan u alle Ins & Outs van de collectie badmode van Beachlife vertellen!

Of u nu op zoek bent naar een ontspannen dagje winkelen of gewoon wilt genieten van een gezellige sfeer, ons Beachlife Event heeft voor elk wat wils. We kijken er naar uit om u te verwelkomen op vrijdag 21 april en zaterdag 22 april 2023 in onze winkel.

Lees alle info in onze nieuwsbrief

*zolang de voorraad strekt