Skip to main content Accessibility Feedback
COntnet posrs

Badmode 2023

Badmode voorjaar/zomer 2023

“Shop de nieuwste trends bij Wala Lingerie & Mode in Wormerveer; dé hotspot voor badmode in Noord-Holland”

2023 is nét gestart, maar inmiddels tref je bij Wala Lingerie & Mode in Wormerveer al een grote collectie badmode (seizoen voorjaar/zomer 2023) aan.

Brede collectie badmode 2023

Als sinds het begin van Wala Lingerie & Mode in 1961, heeft deze speciaalzaak in lingerie, (bad-)mode, nachtmode, schoenen en accessoires, een uitgebreide collectie badmode in de winkel.

Het hele jaar door is er een basiscollectie swimwear aanwezig; tijdens de eerste maanden van het jaar wordt deze basiscollectie aangevuld met de laatste trends badmode.

Vele merken

De collectie bestaat uit merken van over de gehele wereld; zo is het merk Seafolly uit Australië een vaste waarde in de winkel aan de Zaanweg 96-97 in Wormerveer, maar ook de Nederlandse merken Beachlife en Cyell tref je aan bij ‘de Wala’.

Daarnaast bestaat de collectie badmode uit de merken Prima Donna, Marie Jo, Aubade, Anita, Sunflair, Fantasie, Banana Moon, Chantelle, Esprit, O’Neill, Calvin Klein, Protest, Vacanze Italiane en diverse andere merken.

Op zoek naar goed passende badmode?

De stylistes van Wala Lingerie & Mode staan voor je klaar om jou te ondersteunen in je zoektocht naar die perfect passende bikini of badpak. Neem plaats in één van de 20 paskamers en laat je adviseren!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

In de nieuwsbrief – welke normaliter 2 maal per week verzonden wordt – wordt melding gemaakt van de laatste leveringen badmode, maar vanzelfsprekend ook over de rest van de collectie van Wala Lingerie & Mode.

Ook speciale acties en aanbiedingen worden als eerste gemeld in de nieuwsbrief. Abonneren op de nieuwsbrief is geheel kosteloos…

Inschrijven kan via het formulier op de homepage van deze website.

Welkom!

Met het hele team heten we je van harte welkom in onze winkel aan de Zaanweg 96-97 in Wormerveer. Bekijk de openingstijden om na te gaan wanneer je je kunt gaan laten adviseren over perfect passende bikini’s, stijlvolle badpakken, supercomfortabele badaccessoires en weelderige strandjurkjes…

Onze stylistes staan voor je klaar!

Graag tot ziens bij Wala Lingerie & Mode!